Over ons

Over ons


Helga Fabrice de Kisangani

Hoe gebeurt dit nu concreet ?


Als mens besta je uit een fysiek lichaam. Daarnaast heb je ook gedachten en emoties die invloed kunnen hebben op dat fysieke lichaam.

Ik wil jullie helpen om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Dit is dan ook de betekenis van Samanvaya. (body & mind in harmonie)

Ik ga samen met jou op zoek naar wat je nodig hebt om dit evenwicht te bewerkstelligen.

Mijn werk is preventief en ondersteunend.

Ik stel geen diagnose en mijn methoden vervangen geen medische noodzakelijke behandelingen.

Via coaching, voetreflexologie en bachbloesems zal ik je helpen.

Na verschillende reizen in het Oosten te hebben gemaakt, ervaarde ik dat mensen daar helemaal anders omgaan met gezondheid, welzijn en geluk. Men gelooft er in de kracht van de natuur en men maakt dan daar ook dankbaar gebruik van om hun eigen zelfherstellende vermogen te activeren. Ik werd geraakt door deze levenswijze en besloot mij om te scholen tot gezondheidsconsultente. In deze opleiding heb ik geleerd hoe je je eigen kracht, je eigen immuunsysteem kunt versterken.

Erwin De Smedt

In september 2013 ben ik voor het eerst in contact gekomen met yoga. Dit gebeurde tijdens een periode van werkloosheid na collectief ontslag. Vanaf het eerste moment voelde ik de positieve fysieke gevolgen (verminderen van mijn lage rugpijn en verbeterde slaap) en tegelijkertijd maakte het me mentaal sterk. Ik kreeg een andere kijk op het leven met veel meer diepgang. Kort daarop besloot ik om een teacheropleiding Tibetaanse yoga aan te vangen. In februari 2015 werd mijn droom werkelijkheid en werd ik Lu Jong leraar. Na nog een intensieve docenten cursus werd ik ook gecertificieerd door mijn meester Tulku Lobsang als Tog Chöd leraar. In februari 2021 nam ik deel aan een masterclass om me verder te vervolmaken in de Tibetaanse elementen en werd ik gercertificeerd docent in 'Tibetan Five Elements Practices'.

Mijn passie deel ik door het geven van groeps- en privé yogalessen en het organiseren van workshops.